Om oss

Litt bakgrunnstoff om Grandahl Bygg AS.


Grandahl Bygg ble startet 1. august 2007. Den gang som et enkeltpersonforetak. Jeg samarbeidet i flere år med andre enkeltpersonforetak. De første årene bygde vi stort sett eneboliger på oppdrag for utbyggere som Boligpartner og Hellevik Hus. Etterhvert har oppdragene gått mer over mot privatmarkedet og bestått av alt fra å skifte noen kledningsbord til å bygge store boliger.

Våren 2011 avsluttet jeg 2-årig kveldsskole i byggmesterutdanning på Folkeuninversitetet i ÅS. Denne kveldsskolen tok jeg sammen med min nåværende makker Sven Arild Lund.Siste eksamen ble avholdt 26.05.2011, og den 28.09.2011 fikk vi våre mesterbrev tildelt. Det betyr at vi med rette kan kalle oss Bygg- og tømrermestere. Søk oss gjerne opp på www.mesterregisteret.no (Grandahl Bygg, Tormod Grandahl eller Sven Arild Lund.)

Den 1/3.2013 ble enkeltpersonforetaket gjort om til aksjeselskap og den 1/5.2014 kjøpte Sven Arild seg inn 50 %  Vi har siden drevet sammen og det er idag Sven Arild som er daglig leder.

Før Grandahl Bygg AS var vi begge ansatt i Halvorsen & Hansen AS, et Mesterhusfirma i Sarpborg. Her hadde vi vår  læretid og var tilsammen ansatt i 25 år som lærlinger og tømrersvenner.
Sven Arild var i bedriften i hele 14 år, helt til den ble flyttet til Fredrikstad og senere lagt ned.

Vi i Grandahl Bygg AS tar på oss alt innen nybygg, tilbygg, rehabilitering og restaurering og satser mest på små og mellomstore prosjekter. Vårt kjerneomeråde er Sarpsborg- og Fredrikstaddistriktet, men vi er interessert i jobber i hele Østfold.
Ta kontakt dersom referanser ønskes.
Søk oss gjerne opp på facebook, eller ta en titt under "kunder" der det ligger mange bilder av prosjekter vi har hatt.

Bilde av Bygg- og tømrermester


Sven Arild Lund/Tormod Grandahl